Ruitershop

De paardensport is de leukste sport die er is! Maar soms kan het ook een dure hobby zijn, dus help ik jullie graag met het vinden van goede ruitershops waar je online al je paardenspullen en ruiterbenodigdheden kunt kopen.

Epplejeck.nl

Epplejeck is de grootste ruitersportzaak van Nederland en er zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Door de goede service, kwaliteit en natuurlijk door het enorme assortiment, koop ik er graag mijn paardenspullen en ruiterbenodigdheden, maar ook voer en supplementen. 

 

DeKroo.nl

De Kroo is ook bekend in de paardensport. Naast een webshop, hebben zij een grote manege waar regelmatig events georganiseerd worden.  Het fijne aan de website van De Kroo vind ik de snelle levertijd en de gratis verzending boven de 49 euro. Bestel je voor 20:30 uur dan heb je de paardenspullen  al de volgende dag in huis!

 

Bol.com

Je zou het misschien niet direct zeggen maar ook bij Bol.com verkopen ze paardenspullen en ruiterbenodigdheden. Door de snelle levering, het goede retourbeleid en de eigen merken is Bol.com zelfs één van mijn favoriete ruitershops. Ze verkopen van allerlei merken, misschien zit er ook wel iets voor jou tussen?