Ruiter

Galopperen.nl heeft het meest complete overzicht van paardenspullen en paardenbenodigdheden voor jouw paard. Maar het is natuurlijk ook belangrijk dat jij er tip top uitziet en beschikt over alle ruiterbenodigdheden zoals;

 

Om goed te kunnen rijden, is het van belang dat je over de juiste paardenspullen beschikt. Naast dat je er natuurlijk goed uit wilt zien, moeten je kleren ook functioneel zijn. Een cap bijvoorbeeld deze is heel functioneel, maar kan tegenwoordig ook heel mooi zijn, bij sommige merken is het mogelijk om zelf de kleuren en materialen te kiezen. Galopperen.nl heeft alles voor je op een rijtje gezet wat jij als ruiter moet weten voor je gaat paardrijden.

Paardrijkleding

Paardrijkleding is heel belangrijk tijdens het paardrijden, lees alles over paardrijbroeken, paardrijsokken en paardrijhandschoenen, maar bijvoorbeeld ook over een plastron voor wedstrijden. Lees meer over paardrijkleding.

Paardrijlaarzen

Zonder paardrijlaarzen kun je niet rijden. Echter, er zijn verschillende soorten rijlaarzen zoals chaps, jodphurs, stalschoenen en paardrijschoenen. Lees alles over paardrijlaarzen.

Paardrijcaps

Een paardrijcap draag je voor de veiligheid en is (bijna overal) verplicht. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden als je een nieuwe cap gaat kopen? Lees alles over paardrijcaps.

Paardrijzweep

Een paardrijzweep gebruikt je om jouw paard beter te begeleiden. Voor de verschillende disciplines binnen de paardensport zijn er ook verschillende zwepen, zo heb je longeerzwepen, rijzwepen, dressuurzwepen en springzwepen. Lees alles wat je moeten weten over een paardrijzweep.

Bodyprotectors

Een bodyprotector is heel belangrijk voor de veiligheid tijdens het paardrijden. Wil je meer weten over de verschillende soorten bodyprotectors en waar je op moet letten wanneer je er één gaat kopen? Lees alles over met een bodyprotector paardrijden.

Paardrijjassen

Paardrijjassen zijn er in verschillende soorten en maten, voor verschillende seizoenen, voor training of wedstrijd. Lees hier alles wat je moet weten over paardrijjassen.