Deken

Een deken voor jouw paard gebruik je ter bescherming van jouw paard, zoals tegen regen, wind of kou, maar ook tegen insecten, vliegen of als jouw paard eczeem heeft. Paardendekens zijn er in diverse soorten en maten zoals vliegendekens, eczeemdekens, uitrijdekens, zweetdekens, regendekens, winterdekens, zomerdekens, staldekens en onderdekens. Heel veel keuze dus en het juiste deken moet goed passen bij jouw paard en waarvoor je het wilt gebruiken!

Naast dekens zijn er nog vliegenmaskers die in het voorjaar en de zomer gebruikt worden om jouw paard te beschermen tegen vliegen, andere insecten, maar ook tegen de zon. Ook hier zijn er veel verschillende mogelijkheden en kun je kiezen voor bescherming van de ogen, neus, oren of het gehele hoofd van jouw paard.
Ben je op zoek naar een paardendeken of vliegenmasker? Bedenk dan goed waarvoor je de deken wilt gebruik en wat het beste is voor jouw paard. Bij de keuze van de juiste deken zijn namelijk het seizoen, maat, doel en niet geheel onbelangrijk; je budget van belang.

 

Volg Galopperen.nl op social media!

Wil je op de hoogte blijven van alle weetjes over paardenspullen? Volg Galopperen.nl dan op Facebook, Instagram en Pinterest!