Kerst Paardenspullen

Kerstmis staat weer voor de deur. Tijdens kerstmis geef je vrienden en familie cadeautjes. Wellicht ben je op zoek naar een paardenspullen voor kerst voor je nichtje of neefje. Of misschien heb jij zelf een paard en wil je ook jouw paard verrassen met een cadeautje. Ook brengen de meeste ruitersportmerken een kersteditie van paardenspullen en ruiterbenodigdheden uit. Heel leuk natuurlijk om dit tijdens de feestdagen te dragen.

Om je te helpen met het ideale kerstcadeau hebben wij een overzicht gemaakt van aanbiedingen op de verschillende webshops. Ook hebben wij een top 5 gemaakt van paardenspullen als kerstcadeau op basis van de prijs. Tot slot hebben wij een overzicht gemaakt van de kersteditie van paardenspullen en ruiterbenodigdheden.

Kerst Dekje

Zadeldekjes heb je nooit te genoeg. Zeker niet om tijdens de feestdagen met een kerst dekje te rijden. Combineer een kerst dekje met een kerst oornetje en kers beenbeschermers, hierdoor rijd je jouw paard volledig in kerststijl. Er zijn diverse kerst zadeldekjes te koop in de bekende ruiter webshops. Om je te inspireren met de leukste kerst zadeldekjes, heb ik de leukste drie voor je op een rijtje gezet:

1. Horze Duchess Dressuurzadeldek
2. Zadeldek Harry’s Horse Christmas
3. Harry’s Horse Zadeldek Cartoon 2 in 1 Kerst

Kerst Halster

Met een kerst halster maak je op de manage de blits tijdens de feestdagen. Een kerst paardenhalster springt natuurlijk meteen in het oog. Het leuke aan een kerst halster is dat jouw paard deze kan dragen wanneer je niet aan het rijden bent, dus op stal, in de paddock of stapmolen. Andere kerst paardenspullen zoals dekjes gebruik je natuurlijk voornamelijk tijdens het rijden. Er zijn veel verschillende kerst halsters te koop. Om je te helpen om het leukste paardenhalster in kersteditie te kopen, heb ik mijn drie favorieten voor je op een rij gezet:

1. Harry’s Horse Halsterset Noël Kerst
2. Horze Hamptons Halster
3. Halsterset Harry’s Horse Christmas

Kerst Oornetje

Hoe leuk is het om jouw viervoeter tijdens de kerstdagen te verkleden tot een echt rendier! Hierbij kan een gewei natuurlijk niet ontbreken! Gelukkig zijn er verschillende kerst oornetjes te koop die ervoor zorgen dat jouw paard spreken op een rendier gaat lijken! Om je te inspireren heb ik de drie leukste kerst oornetjes voor je paard op een rij gezet:

1. Horze Kerstmis Rendiercap
2. QHP Oornetje Kerst
3. Horseware HW Fashion Airtech oornetje

Kerst Paardendeken

Paardendekens heb je in diverse diktes, in verschillende kleuren en met leuke printjes. Zo zijn er ook kerst paardendekens. Bij een kerst paardendeken is natuurlijk de kleur en het witte bont het meest belangrijk. Meestal worden deze dekens geleverd als zweetdeken. Er zijn diverse kerst paardendekens te koop bij jouw ruitershop, maar om je te inspireren heb ik de leukste drie dekens voor je op een rijtje gezet:

1. Zweetdeken Epplejeck Jingle Bell
2. Zweetdeken Horsegear Allure
3. Zweetdeken Epplejeck Theresa